12. 11. 2024
Autor: Dana Novotná
Bramborák s masem a cibulí
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ⁤recept na tradiční bramborák⁤ s masem a cibulí, který potěší vaše chuťové buňky.‌ Jednoduchá a ⁣chutná domácí pochoutka, která se hodí na každou příležitost. S lahodným bramborovým těstem naplněným masem a cibulí ⁢si pochutnáte na skvělém ‌jídle plném chuti a energie.‍ Podívejte se na náš recept a dejte si trochu⁣ kuchařského ​potěšení!

Suroviny

  • 500g brambor
  • 300g mletého masa (hovězí nebo vepřové)
  • 1 cibule
  • 2 ‍stroužky česneku
  • 1 vejce
  • 3 lžíce hladké mouky
  • sůl, pepř, majoránka
  • olej na smažení

Postup

  1. Brambory oloupeme⁣ a nastrouháme na jemném struhadle.
  2. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme na drobné kousky.
  3. Smícháme brambory, mleté maso, cibuli, česnek, vejce a mouku v ⁣míse. Přidáme sůl, pepř a majoránku podle chuti.
  4. Na pánvi rozpálíme olej a na něm smažíme placky z hmoty z obou stran dozlatova.
  5. Po upečení necháme bramboráky okapat na papírové​ utěrce a můžeme⁤ podávat s kysanou smetanou nebo‍ tatarskou omáčkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *