12. 11. 2024
Autor: Eva Komárková
Pasta carbonara z pancetty
zdroj: Recepty 24/7

Chutná pasta carbonara s křupavou pancettou je skvělou volbou pro všechny milovníky italské kuchyně. Naučte se tento jednoduchý recept a překvapte své blízké lahodným domácím jídlem!

Suroviny

  • 400g těstovin
  • 200g pancetty
  • 3 žloutky
  • 50g parmazánu
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na pánvi osmažte na kostičky nakrájenou pancettu
  2. V hrnci uvařte těstoviny podle návodu a sceděte je, ale nevyplachujte
  3. V misce smíchejte žloutky, nastrouhaný parmazán, sůl a pepř
  4. Pancettu vmíchejte do těstovin, poté přidejte směs se žloutky a rychle promíchejte
  5. Počkejte chvilku, aby se omáčka zahustila, přidejte ještě trochu parmazánu a můžete podávat

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *