10. 11. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Pohankové karbanátky se zeleninovým ragú
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné pohankové karbanátky se zeleninovým ragú, které jsou bohaté na živiny a vlákninu. Tento recept je vhodný pro vegetariány a milovníky zdravé stravy. Nechte se inspirovat a připravte si jedinečné pokrm, který potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaše tělo. Sledujte postup a užijte si jednoduchou cestu k chutnému jídlu!

Suroviny:

  • 200g pohanky
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 paprika
  • 200g rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • strouhanka
  • sůl, pepř, oregano
  • olej na smažení

Postup:

  1. Pohanku uvařte ve slané vodě podle návodu na balení.
  2. Cibuli nakrájejte na drobné kousky a osmahněte na oleji.
  3. Přidejte nakrájenou mrkev, papriku a rajčata a dusíme do měkka.
  4. Přidejte prolisovaný česnek, osolte, opepřete a ochuťte oreganem.
  5. V míse smíchejte uvařenou pohanku, zeleninu a vejce.
  6. Na pánvi rozpalte olej.
  7. Z pohankové směsi tvarujte placičky, obalte je v trojobé struhance a smažte dozlatova.
  8. Podávejte s připraveným zeleninovým ragú.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *