3. 11. 2024
Autor: Dana Novotná
Bramboráčky s kyselým zelím
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné ⁤bramboráčky s ⁤kyselým zelím recept a ⁤dopřejte si domácí pochoutku plnou chuti⁢ a aroma. ‌Neodolatelná⁢ kombinace křupavých brambor, ⁣koření a kyselého zelí vám⁤ zaručeně ​zvedne ‌náladu a potěší vaše chuťové​ buňky. Naučte se jak ⁤jednoduše ‍připravit tuto lahodnou pochoutku a ⁢užijte si výtečný oběd nebo ​večeři plnou​ domácího kouzla. Buďte kuchařem ve vlastní kuchyni a připravte si skvělý ⁤a výživný⁤ pokrm ⁤pro⁤ celou rodinu. Sledujte‌ náš ‍recept ⁢a staňte se mistrem vaření!

Suroviny

  • 500‌ g⁣ brambor
  • 1 ‌cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100‌ g mouky
  • 1 vejce
  • sůl, pepř
  • olej na smažení
  • kyselé⁢ zelí

Postup

  1. Brambory oloupeme, nastrouháme na jemno a osušíme na utěrce.
  2. Cibuli a‌ česnek oloupeme a nasekáme‌ jemně.
  3. V míse smícháme nastrouhané brambory, cibuli, česnek,​ mouku, vejce,​ sůl a⁣ pepř.
  4. V horké pánvi rozehřejeme olej.
  5. Z hmoty‌ tvoříme placičky a smažíme je z⁢ obou⁤ stran dozlatova.
  6. Smažené bramboráčky podáváme s kyselým zelím.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *