1. 11. 2024
Autor: Eva Komárková
Kančí ragú s domácími těstovinami
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte⁢ náš recept na lahodné⁢ kančí‍ ragú s domácími těstovinami, který⁣ vás okouzlí bohatou ‌chutí a jedinečným aroma ⁢divočiny. S tímto pokrmem si dopřejete ⁢nezapomenutelné‍ kulinářské zážitky přímo z vaší kuchyně.​ Zároveň si můžete⁣ užít chvíli relaxace při přípravě domácích těstovin, které ‌dodají vašemu jídlu tu správnou domácí atmosféru. Nečekejte a vyzkoušejte si tento skvělý⁢ recept ⁢ještě dnes!‍

Suroviny

  • 500 g hovězího masa na ragú
  • 1 cibule
  • 2‌ stroužky česneku
  • 2 mrkve
  • 1 celerová hlíza
  • 400 g rajčatového ⁤protlaku
  • 1⁤ sklenice červeného vína
  • sůl, pepř, tymián, rozmarýn
  • olivový olej

Postup

1. Nejprve oloupejte a nasekejte cibuli, česnek, mrkev a celer. Mleté maso osolte​ a opepřete.

2. Na pánvi rozpalte olej a osmahněte v něm⁣ cibuli, česnek a zeleninu.​ Přidejte mleté maso a opékejte, ⁢dokud nezmění barvu.

3. Přidejte ⁣protlak, víno​ a koření⁢ (tymián, rozmarýn). Vařte při nízké teplotě asi 2‍ hodiny, ‍dokud maso není měkké.

4. ⁢Mezitím‌ si připravte domácí těstoviny dle oblíbeného receptu.

5. Pokud je ragú příliš řídké, můžete ho zakrýt a vařit déle, dokud není dostatečně⁣ husté.

6.​ Podávejte ragú s‍ uvařenými těstovinami a​ posypané ⁣nasekanou ⁤petrželkou. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *