30. 10. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Causa de atún
zdroj: Recepty 24/7

Naučte se připravit lahodnou peruánskou pochoutku „Causa de atún“ doma! Tento recept na směs avokáda, brambor a tuňáka vás okouzlí nejen svým lahodným chuťovým zážitkem, ale i jednoduchostí přípravy. Nechte se strhnout do světa peruánské kuchyně a připravte si skvělou „Causu de atún“ ještě dnes!

Suroviny:

  • 4 velké brambory
  • 1 konzerva tuňáka
  • 1 avokádo
  • 1 cibule
  • 1 limeta
  • Červená chilli paprička
  • Sůl, pepř, olivový olej

Postup:

  1. Uvařte brambory ve slupce, nechte vychladnout a oloupejte je.
  2. Nakrájejte brambory na menší kousky a rozmačkejte je vidličkou do kaše.
  3. Smíchejte bramborovou kaši s tuňákem, nakrájeným avokádem, cibulí a chilli papričkou. Osolte a opepřete podle chuti.
  4. Přidejte šťávu z limety a trochu olivového oleje na zvládnutelnou konzistenci.
  5. Podávejte cool.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *