22. 10. 2024
Autor: Dana Novotná
Pražská klobása se zelím
zdroj: Recepty 24/7

Připravte si domácí Pražskou ‌klobásu s kysaným zelím pomocí tohoto jednoduchého ​receptu. Lahodná⁤ kombinace kořeněných klobás s kyselým zelím ​vás rozhodně potěší! Naučte se, jak​ snadno připravit tradiční české jídlo a překvapte své blízké vynikající‍ chuťí. Užijte si křupavou klobásu ⁢se zelím‌ napříště doma!

Suroviny

  • 4 klobásy
  • 1 hlávka zelí
  • 3⁤ cibule
  • 4 stroužky česneku
  • olej
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  1. Na pánvi‍ rozpálíme olej ⁤a opečeme nakrájené⁢ klobásy z obou stran.
  2. Poté přidáme pokrájenou cibuli a prolisovaný‍ česnek a restujeme do zlatova.
  3. Přidáme nastrouhané zelí,​ sůl, pepř a kmín a dusíme ‌pod pokličkou do měkka.
  4. Pokud je ‌zelí suché, přilijeme ‍trochu⁢ vody a dusíme dál.
  5. Klobásy se⁣ zelím podáváme s chlebem ‌a hořčicí.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *