14. 10. 2024
Autor: Eva Komárková
Italský špagety carbonara s pancettou
zdroj: Recepty 24/7

Italské špagety carbonara s pancettou jsou lahodným pokrmem, který si zamilujete! Tato jednoduchá, ale chutná italská klasika spojuje al dente špagety s krémovou omáčkou z vajec, parmazánu, pepře a křupavé pancetty. Vyzkoušejte tento recept a uvařte si skvělou večeři plnou italského pohody!

Suroviny

  • 250 g špaget
  • 100 g pancetty
  • 2 vejce
  • 50 g parmazánu
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na pánev si dej osmahnout pancettu nakrájenou na menší kousky.
  2. V hrnci si uvař špagety do měkka dle návodu na obalu.
  3. V míse smíchej vejce a parmazán, můžeš přidat trochu soli a pepře.
  4. Špagety sceď a smíchej s osmahnutou pancettou.
  5. Přidej směs vajec a parmazánu, vše dobře promíchej.
  6. Pokud chceš můžeš přidat trochu černého pepře navrch.
  7. Hotovo, můžeš podávat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *