7. 10. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Hovězí korma s rýží a hráškem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte tento lahodný recept na hovězí korma s rýží a hráškem, který potěší vaše chuťové buňky. Jednoduchý a chutný jídlo, které můžete servírovat jako hlavní jídlo na oběd nebo večeři. Skvělá kombinace jemně udušeného hovězího masa s aromatickou rýží a osvěžujícím hráškem. Navštivte naše stránky a zjistěte si, jak snadno a rychle připravit toto lahodné jídlo.

Suroviny

  • 500 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička kurkumy
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení
  • 200 g rýže
  • 200 g hrášku

Postup

  1. Na pánvi si rozehřejeme olej a osmahneme na něm na kostky nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme na kostky nakrájený česnek a hovězí maso.
  3. Smasírujeme kmín, kurkumu, mletou papriku a rajčatový protlak.
  4. Povaříme do měkka a dochutíme solí a pepřem.
  5. V samostatném hrnci uvaříme rýži dle návodu na obalu.
  6. Poté v hrnci přidáme hrášek a necháme dovařit.
  7. Hotové maso servírujeme s rýží a hráškem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *