30. 9. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Užijte si pravou argentinskou chuť s tímto receptem na grilované klobásy servírované s osvěžujícím chimichurri. Jednoduché a chutné jídlo, které si zamilujete! Připravte gril a dejte se do práce s tímto receptem plným chuti a aromatu.
Suroviny
- 4 argentinské klobásy
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice olivového oleje
- 1 lyžica červenej papriky
- sůl a pepř podle chuti
- čerstvá petržlenová nátka a čerstvý koriandr na posypanie
Postup
- Na chimichurri omáčku si pripravíme mixér a do neho vložíme cesnak, olivový olej, červenú papriku, soľ a korenie. Všetko rozmixujeme na jemnú pastu.
- Argentínske klobásy umyjeme pod tečúcou vodou a dáme ich na rozpálený gril. Pečieme ich z oboch strán, kým nebudú pekne zlatisté.
- Po upečení klobás ich podávame na tanieri a polejeme pripravenou chimichurri omáčkou. Posypeme nasekanou čerstvou petržlenovou natkou a koriandrom.
- Spracujte dizajn návrh