24. 9. 2024
Autor: Dana Novotná
zdroj: Recepty 24/7
Nechte se unést lahodným receptem na tradiční hovězí na dusi s domácím karlovarským knedlíkem. Tento chutný pokrm přináší skvělou kombinaci měkkého a šťavnatého masa s lahodným přílohou. Podívejte se, jak snadno si můžete připravit tuto lahůdku doma a pochutnejte si na skvělém jídle plném domácích vůní a chutí.
Suroviny
- 500 g hovězího masa
- 2 cibule
- 3 mrkve
- 1 petržel
- 1 celer
- 2 lžíce oleje
- 300 ml hovězího vývaru
- sůl, pepř, kmín
Postup
- Na oleji zpražte na drobné kousky nakrájené cibuli.
- Přidejte pokrájené kousky masa a restujte, dokud nezezlátne.
- Přidejte nakrájenou zeleninu, zalijte vývarem a poduste pod poklicí asi 1,5 hodiny.
- Přidejte koření a dochuťte podle chuti.
- Servírujte s karlovarským knedlíkem.