20. 9. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z pokrmařina a mango
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na ceviche z pokrmařina a mango, který vám okamžitě zvedne náladu! Kombinace čerstvých mořských plodů s exotickou sladkostí manga je prostě nepřekonatelná. Připravte si chutné jídlo plné vitaminů a minerálů na vlastní kuchyni a nechte se unést jejich osvěžující chutí. S naším receptem na ceviche z pokrmařina a manga se stanete opravdovým mistrem vaření!

Suroviny:

  • 400g čerstvého pokrmařina filetu, nakrájeného na kostičky
  • 3 ripe mango, nakrájeného na kostičky
  • 1 červená cibule, nakrájená na tenké plátky
  • 1 červená chilli paprička, nakrájená na tenké plátky
  • 1 hrnek šťávy z limetky
  • 1 hrnek šťávy z pomeranče
  • 1 hrnek nasekané čerstvé koriandru
  • 1 hrnek nasekané mátové listy
  • sůl a pepř podle chuti

Postup:

  1. V míse smíchejte pokrmařina, mango, cibuli a chilli papričku.
  2. Přidejte šťávu z limetky a pomeranče a důkladně promíchejte.
  3. Přidejte nasekaný koriandr a mátu a znovu promíchejte.
  4. Ochutnejte a podle potřeby přidejte sůl a pepř.
  5. Nechte směs odpočívat v lednici minimálně 30 minut, aby chutě dobře prolnuly.
  6. Servírujte chlazené jako předkrm nebo lehký oběd.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *