13. 9. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Kokosové lusky na grilu
zdroj: Recepty 24/7

Skvělý recept na kokosové lusky na grilu, které si zamilují všichni milovníci exotických chutí. Kokosové lusky jsou grilovány do zlatavého tónu a podávají se s plátky ananasu pro dokonalou harmonii sladkých a slaných chutí. Tento recept je ideální pro letní grilování s přáteli nebo rodinou. Sledujte postup a užijte si jedinečné lahůdky připravené na grilu!

Suroviny

  • 400g kokosových lupínků
  • 1/2 šálku medu
  • 1 lžíce oleje

Postup

  1. Smíchejte kokosové lupínky s medem a olejem v míse, dokud jsou lupínky dobře obalené.
  2. Rozpálený gril rozdělte na dvě zóny – jednu přímého ohřevu a jednu nepřímého ohřevu.
  3. Položte kokosové lupínky na grilovací rošt v jedné vrstvě na zónu nepřímého ohřevu.
  4. Grilujte kokosové lupínky po dobu přibližně 10-15 minut, občas je otáčejte, dokud nejsou zlatavé.
  5. Hotové kokosové lupínky vyndejte z grilu a nechte vychladnout před podáváním.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *