13. 9. 2024
Autor: Eva Komárková
Krevety aglio e olio
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný italský recept na krevety aglio e olio. Jednoduché, ale bohaté na chuť, těstoviny podávané s olejem, česnekem a krevetami jsou skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Sledujte náš krok za krokem návod a připravte si tento lahodný pokrm ještě dnes!

Suroviny:

  • 250g krevet
  • 4 stroužky česneku
  • 1 chilli paprička
  • extra panenský olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý petržel
  • špagety

Postup:

  1. Na pánvi rozehřejeme olivový olej.
  2. Přidáme na plátky nakrájený česnek a na kolečka nakrájenou chilli papričku.
  3. Restujeme, dokud česnek nezíská lehce zlatavou barvu.
  4. Přidáme krevety a krátce restujeme, dokud nezezlátnejí.
  5. Přidáme nakrájenou petržel a dochutíme solí a pepřem.
  6. V druhém hrnci uvaříme špagety al dente.
  7. Shromáždíme ve stejné misce a podáváme horké.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *