11. 9. 2024
Autor: Roman Žák
Kuřecí paštika s brandy
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte luxusní recept na kuřecí paštiku s brandy, která okouzlí vaše chuťové buňky. Lahodná a bohatá chuť kořeněných kuřecích jater spojená s brandy vytvoří neodolatelnou kombinaci pro vaši další oslavu nebo jen tak k občerstvení. Podívejte se na jednoduchý recept a překvapte své hosty neotřelou pochoutkou.

Suroviny

  • 300g kuřecích jater
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 50g másla
  • 50ml brandy
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte máslo a osmahněte na něm nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidejte na kostičky nakrájená kuřecí játra a smažte je dozlatova.
  3. Přilijte brandy a nechte chvilku vypařit alkohol.
  4. Přendejte obsah pánve do mixéru a rozmixujte na hladkou paštiku.
  5. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.
  6. Hotovou paštiku dejte do skleniček a nechte vychladit v lednici.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *