10. 9. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte naši osvěžující recept na ceviche z tresky s avokádem! Tato lahodná a zdravá pokrm kombinuje čerstvé rybí filé s plátky avokáda a citrusovou omáčkou. Ideální volba pro letní večery plné exotických chutí!
Suroviny
- 300g tresky
- 2 avokáda
- 1 cibule
- 1 červená paprika
- 1 jalapeňo paprička
- Šťáva z 2 limet
- Čerstvá koriandr
- Sůl a pepř
Postup
- Na kostičky nakrájejte tresku, avokádo, cibuli, papriku a jalapeňo papričku. Dávejte do mísy.
- Přilijte čerstvě vymačkanou limetovou šťávu a promíchejte.
- Přidejte nasekaný koriandr, sůl a pepř podle chuti.
- Nechejte ceviche odpočívat v lednici minimálně 30 minut, aby chutě propojily.
- Servírujte s nachos či jiným křupavým chlebem.