3. 9. 2024
Autor: Eva Komárková
zdroj: Recepty 24/7
Užijte si lahodné a jednoduché jídlo s receptem pro řízkové rezance s rajčaty. Tento pokrm je plný chuti a dokonale se hodí pro celou rodinu. Vyzkoušejte tento rychlý recept ještě dnes!
Suroviny
- 400g vepřových řízků
- 250g rezanců
- 4 rajčata
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- sůl, pepř, mletá paprika
- olej na smažení
Postup
- Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme mletou paprikou.
- Očistíme a nakrájíme rajčata, cibuli a česnek na drobné kousky.
- Na pánvi s trochou oleje osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme rajčata a necháme krátce provařit.
- V druhé pánvi rozpálíme olej a opečeme naklepány řízky dozlatova.
- V hrnci uvaříme rezance dle návodu na obalu.
- Všechno smícháme dohromady a na talíři podáváme s trochou nasekané petrželky.