20. 8. 2024
Autor: Veronika Seidlová
zdroj: Recepty 24/7
Vyzkoušejte jednoduchý a chutný recept na tofu s medem a cibulí. Tato kombinace sladkého medu a karamelizované cibule dodá tofu neobyčejnou chuť a vůni. Skvělá volba pro vegetariány i vyznavače zdravé stravy. S přehledem připravíte lahodné jídlo plné bílkovin a dalších nutrientů. Zkuste tento recept ještě dnes!
Suroviny
- 200g tofu
- 2 cibule
- 2 lžíce medu
- 1 lžíce oleje
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- Na rozpálené pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobné kostičky nakrájené tofu.
- Ve druhé pánvi osmahneme na oleji nakrájenou cibuli do zlatova.
- Přidáme osmažené tofu k cibuli a zalijeme medem.
- Osolíme, opepříme a necháme spolu teplotu prolnout.
- Horké podáváme s přílohou podle vlastní chuti.