6. 8. 2024
Autor: Michaela Srncová
Dýňový kukuřičný chléb medvědí lavvu
zdroj: Recepty 24/7

Dýňový kukuřičný chléb medvědí lavvu je zdravá a lahodná alternativa klasického chleba, která jistě potěší vaše chuťové buňky. Tento recept kombinuje lahodnou dýňovou chuť s kukuřičnou jemností a vůní medvědí lavvu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a ukažte svým blízkým, že lahodné pečení může být i zdravé.

Suroviny

  • 1 hrnec dýňové dužiny
  • 1 hrnec kukuřičné mouky
  • 1/2 hrnce medu
  • 1 lžíce skořice
  • 1 lžíce jedlé sody
  • 1/2 hrnce oleje
  • špetka soli

Postup

1. Smíchejte všechny suroviny dohromady do hladké těsta.
2. Vlijte těsto do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku.
3. Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 45 minut nebo dokud není chléb pevný a zlatě hnědý.
4. Nechte chléb vychladnout a podávejte s medvědím lavvou nebo jiným oblíbeným příslušenstvím.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *