27. 7. 2024
Autor: Roman Žák
Kuřecí soté v česneku a másle
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné kuřecí soté v česneku a másle – jednoduchý recept plný chutí! Křehké kousky kuřecího masa restované v česnekové máslové omáčce určitě potěší vaše chuťové buňky. Skvělá volba pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Podívejte se, jak snadno připravit tento lahodný pokrm!

Suroviny:

  • 400g kuřecího masa nakrájeného na nudličky
  • 4 stroužky česneku nakrájeného na plátky
  • 2 lžíce másla
  • sůl a pepř podle chuti
  • čerstvá petrželka na ozdobení

Postup:

  1. Na rozpálené pánvi rozehřejte máslo.
  2. Přidejte česnek a restujte ho asi 1 min, dokud nezačne vonět.
  3. Přidejte nakrájené kuřecí maso a smažte ho dozlatova (asi 6-8 min).
  4. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.
  5. Přidejte nasekanou petrželku a promíchejte.
  6. Soté je hotové, podávejte ihned s vařeným či pečeným bramborem nebo třeba s rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *