15. 7. 2024
Autor: Eva Komárková
Kanecioni s ricottou a špenátem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte recept na lahodné kanecioni plněné ricottou a špenátem. Tato italská specialita je jednoduchá na přípravu a jistě si ji zamilujete. Nechte se inspirovat a vytvořte si chutný pokrm plný lahodných chutí!

Suroviny

  • 200g kanecionů
  • 200g ricotty
  • 200g čerstvého špenátu
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm prolisovaný česnek.
  2. Přidejte na jemné proužky nakrájený špenát a nechte ho chvíli dusit, dokud zmenší objem.
  3. V hrnci uvařte kaneciony podle návodu na obalu, sceděte je a smíchejte s ricottou.
  4. Poté přidejte dusený špenát a promíchejte. Dochutíme solí a pepřem.
  5. Před podáváním můžete podle chuti posypat strouhaným parmazánem. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *