5. 7. 2024
Autor: Eva Komárková
Spaghetti carbonara s pancettou.
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si lahodnou italskou specialitu s tímto receptem na Spaghetti carbonara s pancettou. To nejlepší pro milovníky sýrových omáček a klasických italských pokrmů! Jemné těstoviny podávané s křupavou pancettou a krémovou omáčkou z vajec a sýra – skvělá volba pro vaše další gurmánské dobrodružství. Sledujte náš jednoduchý recept a užijte si lahodnou chuť světově proslulé italské kuchyně.

Suroviny

  • 300g spaghetti
  • 150g pancetty
  • 3 vajíčka
  • 50g parmazánu
  • černý pepř
  • sůl

Postup

  1. Na pánvi osmahneme nakrájenou pancettu, dokud není křupavá.
  2. V hrnci uvaříme spaghetti v osolené vodě podle návodu na obalu.
  3. V misce smícháme vajíčka, nastrouhaný parmezán a pepř.
  4. Hotové odkapané těstoviny smícháme s pancettou a necháme trochu vychladnout.
  5. Potom přidáme směs vajíček a rychle promícháme, aby se vajíčka zahřála, ale nezakála.
  6. Případně dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *