2. 7. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Rajčatová kreveta s máslem
zdroj: Recepty 24/7

Skvělý recept na rajčatovou krevetu s máslem – lahodná a jednoduchá kombinace chutí, která vás okouzlí. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte si skvělý gastronomický zážitek.

Suroviny

  • 500g krevet
  • 1 veľká cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 800g paradajky
  • 100g maslo
  • soľ a korenie podľa chuti
  • čerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

Postup

  1. Krevety olúpeme a vyčistíme.
  2. Na panvici rozpustíme maslo a orestujeme nasekanú cibuľu a pretlačený cesnak.
  3. Pridáme nakrájané paradajky a necháme dusiť asi 10 minút.
  4. Pridáme krevety a za stáleho miešania varíme ešte ďalších 5-7 minút, kým krevety nie sú hotové.
  5. Osoľte a okoreňte podľa chuti.
  6. Po uvarení môžete pokrm ozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou.
  7. Servírujte s cestovinou alebo chlebom.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *