18. 6. 2024
Autor: Veronika Seidlová
zdroj: Recepty 24/7
Sójové nudle s tofu a zeleninou jsou lahodné a zdravé jídlo, které si zamilujete. Tento recept je nejen jednoduchý na přípravu, ale také plný chutí a vitamínů. Vyzkoušejte ho ještě dnes a nechte se unést exotickými vůněmi a lahodnými kombinacemi ingrediencí.
Suroviny
- 200g sójových nudlí
- 200g tofu
- 1 mrkev
- 1 paprika
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce oleje
- sůl, pepř a koření dle chuti
Postup
- Uvařte sójové nudle podle návodu na balení, sceděte a nechte stranou.
- Na pánvi rozpálte olej a osmažte najemno nakrájenou cibuli a česnek.
- Přidejte na kostičky nakrájené tofu a restujte dozlatova.
- Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a papriku a restujte do změknutí zeleniny.
- Přidejte vařené sójové nudle, zalijte sójovou omáčkou a promíchejte.
- Na závěr dochuťte kořením, solí a pepřem podle chuti.