17. 6. 2024
Autor: Roman Žák
Mořské plody s rýží a bylinkami
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si lahodnou kombinaci mořských plodů, rýže a čerstvých bylinek v tomto chutném receptu. Skvělá volba pro milovníky mořských specialit. Naučte se připravit jednoduché a osvěžující jídlo plné lahodných chutí.

Suroviny

  • 400 g mražených mořských plodů
  • 2 šálky rýže
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • čerstvé bylinky (petržel, koriandr, bazalka)
  • olivový olej
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Mořské plody nechte rozmrazit.
  2. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  3. Cibuli a česnek nakrájejte na drobné kousky a osmahněte na pánvi s olivovým olejem.
  4. Přidejte mořské plody a smažte je dozlatova.
  5. Přidejte uvařenou rýži a promíchejte.
  6. Přidejte nasekané bylinky a dochuťte solí a pepřem.
  7. Podávejte teplé a ozdobené s bylinkami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *