17. 6. 2024
Autor: Michaela Srncová
Recept na kibbeh nádivku z dužiny.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte domácí recept na tradiční libanonskou kibbeh nádivku z dužiny. Tento lahodný pokrm spojuje mleté maso s bulgurem a kořením, které vytváří bohatou a intenzivní chuť. Nechte se okouzlit exotickým kouzlem orientální kuchyně a připravte si tento lahodný pokrm doma!

Suroviny

  • 500 g mletého jehněčího masa
  • 1 cibule, nakrájená na drobno
  • 1 šálek bulguru
  • 2 lžičky mleté skořice
  • 2 lžičky mletého kmínu
  • 1 lžička mletého pepře
  • Sůl podle chuti
  • 1/4 šálku olivového oleje

Postup

  1. Nejprve připravte kibbeh nádivku tím, že smícháte mleté maso, cibuli, bulgur a koření v misce.
  2. Do směsi postupně přidávejte olivový olej, dokud nedosáhnete požadované konzistence.
  3. Pečlivě promíchejte všechny suroviny, aby se dobře spojily.
  4. Náplň je nyní připravena k použití do kibbehů nebo na plnění pečených paprik nebo cuket.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *