16. 6. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Asado s chimichurri marinádou.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné argentinské grilované maso asado s pikantní chimichurri marinádou. Tento recept vám přinese skvělou chuť a inspiraci pro vaše další grilování. Užijte si autentickou argentinskou kuchyni doma!

Suroviny

  • 1 kg hovädzieho mäsa na asado
  • 2 Červené papriky
  • 2 cibule
  • 2 paradajky
  • 1/2 šálky olivového oleja
  • 1/4 šálky octu
  • 4 strúčiky cesnaku
  • sůl a čierne korenie podľa chute

Postup

  1. Na marinádu zmiešajte olivový olej, ocot, nasekaný cesnak, soľ a čierne korenie. Dobre premiešajte.
  2. Mäso nakrájajte na kúsky a vložte do marinády. Nechajte odpočívať v chladničke aspoň 2 hodiny alebo cez noc.
  3. Pripravte gril a nechajte ho rozpáliť.
  4. Očistite a nakrájajte zeleninu na kúsky.
  5. Kúsky mäsa a zeleninu navlieknite na špajle a položte na rozpálený gril.
  6. Grilujte asado do chrumkava podľa preference.
  7. Servírujte s pripraveným chimichurri omáčkou a ďalšími prílohami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *