16. 6. 2024
Autor: Michaela Srncová
Kebab koobideh s rýží.
zdroj: Recepty 24/7

Chutný recept na tradiční iránský kebab koobideh servírovaný s lahodnou rýží. Vyzkoušejte tuto lahůdku plnou orientálních chutí a vonných koření. Jeden z nejoblíbenějších pokrmů v Perské kuchyni, který potěší všechny milovníky pikantního jídla. Sledujte krok za krokem náš recept a připravte si skvělou večeři!

Suroviny

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička mletého kmínu
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení
  • vařená rýže

Postup

  1. Oloupejte cibuli a česnek a jemně je nasekejte.
  2. Smíchejte mleté maso s nasekanou cibulí, česnekem, kmínem, solí a pepřem.
  3. Vytvarujte z této směsi dlouhé válečky, které budou připomínat kebaby.
  4. Na pánvi si rozpálejte olej a vložte do něj kebaby. Smažte je z obou stran dozlatova.
  5. Smažené kebaby podávejte s vařenou rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *