13. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Tradiční italská pizza Quattro Stagioni
zdroj: Recepty 24/7

Tradiční italská pizza Quattro Stagioni je jedinečná kombinace čtyř sezónních ingrediencí – šunky, artyčoků, žampionů a oliv. Připravte si tuto lahodnou pizzu podle originální italské receptury a užijte si chuť Itálie v pohodlí vašeho domova. Buďte svůj vlastní pizzaiolo a vytvořte si dokonalou Quattro Stagioni podle našeho receptu. Nechte se unést vůní a chutí italské kuchyně a dopřejte si skvělý gastronomický zážitek s touto tradiční specialitou. Pařte si s přáteli, rodinou nebo si dopřejte pizzu na samotě vychutnávejte si každý kousek této lahodné pochoutky. Buon appetito!

Suroviny

  • Těsto na pizza
  • Rajčatová omáčka
  • Šunka
  • Houby
  • Olivy
  • Artyčoky
  • Švestkové rajčata
  • Mozzarella
  • Oregano

Postup

  1. Na těsto rozválejte rajčatovou omáčku.
  2. Přidejte plátky šunky, nakrájené houby, olivy a artyčoky.
  3. Na vrch přidejte polořezaná švestková rajčata.
  4. Rozdrcenou mozzarellu rozproudějte po pizze.
  5. Přidejte špetku oregana.
  6. Pečte v troubě předehřáté na 200 stupňů Celsia po dobu 15-20 minut.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *