13. 6. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Rýžový pilaf s hovězím masem.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na tradiční rýžový pilaf s hovězím masem, který potěší celou rodinu. Jednoduché a chutné jídlo, které se vám bude líbit! Sledujte náš krok za krokem recept a připravte si skvělou večeři.

Suroviny

  • 300g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 hrnek rýže
  • 2 hrnky vývaru
  • sůl, pepř, koření dle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a opékáme, dokud není maso dobře propečené.
  3. Přidáme vývar a osolíme, opepříme a přidáme další koření dle chuti.
  4. Přidáme rýži a necháme vařit na mírném ohni do změknutí rýže a vstřebání vody.
  5. Po dokončení podáváme horké, ozdobené bylinkami nebo zeleninou podle vlastní chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *