13. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Italská česneková bruschetta s rajčaty
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na lahodnou italskou česnekovou bruschettu s rajčaty! Tato klasická toskánská pochoutka je jednoduchá na přípravu a skvěle chutná. Podávejte ji jako předkrm nebo lehký oběd a překvapte své chuťové buňky autentickým italským kulinářským zážitkem. Láska k dobrému jídlu začíná právě tady!

Suroviny

  • 4 plátky čerstvého italského chleba
  • 2 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř podle chuti
  • čerstvá bazalka na ozdobení

Postup

  1. Na chlebové plátky natřeme olivový olej a lehce je osolíme.
  2. Rajčata nakrájíme na malé kousky a smícháme s prolisovanými stroužky česneku. Dochutíme solí a pepřem.
  3. Rajčatovou směs rozetřeme na připravené chlebové plátky.
  4. Před podáváním ozdobíme čerstvou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *