13. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Telecí ragú s knedlíky a špenátem
zdroj: Recepty 24/7

Telecí ragú s ⁣knedlíky a špenátem je⁣ lahodný recept, který potěší každého milovníka tradiční české kuchyně. Měkké a šťavnaté kousky telecího ⁢masa podávané s domácími knedlíky a špenátem vytvoří skvělou kombinaci chutí. Recept je snadno ⁢připravitelný a perfektní volbou pro rodinnou večeři nebo sváteční příležitosti.​ Nechte se unést lahodnými vůněmi a příjemným chuťovým zážitkem s tímto skvělým jídlem! ⁢

Suroviny

  • 500g telecího⁣ masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1​ lžička kmínu
  • 1 lžička sladké papriky
  • sůl a pepř‍ podle⁣ chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Telecí ⁢maso⁣ nakrájejte na malé kousky, cibuli ‍a česnek nadrobno ‌nakrájejte.
  2. Na pánvi si rozehřejte ​olej a osmažte⁢ cibuli ⁤s česnekem.
  3. Přidejte telecí maso a smažte⁤ dozlatova.
  4. Přidejte rajčatový protlak, kmín, sladkou⁢ papriku, sůl a pepř. Podlijte vodou a dusíme na mírném⁣ ohni ⁤asi hodinu, dokud maso není ‍měkké.
  5. Mezitím si připravte knedlíky a špenát.
  6. Skládejte pokrm do misky a podávejte. Dobrou⁣ chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *