12. 6. 2024
Autor: Petr Kolář
Rybí polévka s kimchi a řasami.
zdroj: Recepty 24/7

Rybí polévka s kimchi a řasami je lahodná asijská specialita plná exotických chutí a zdravých ingrediencí. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte svému jídelníčku zajímavou chuťovou kombinaci s říčními plody, kyselým kimchi a výživnými řasami. Snažte se zdokonalit vaření a obohaťte svou stravu o nové chuťové zážitky.

Suroviny

  • 300 g rybího masa (např. treska nebo losos)
  • 1 l vody
  • 100 g kimchi
  • 30 g mořských řas (např. wakame)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 1 paprika
  • 1 mrkev
  • 1 lžička sójové omáčky
  • 1 lžička rybí omáčky
  • sůl, pepř, olej

Postup

  1. Ve velkém hrnci rozehřejte trochu oleje. Přidejte nasekanou cibuli a česnek a restujte do zlatova.
  2. Přidejte nakrájenou papriku a mrkev a restujte dalších pár minut.
  3. Přidejte na kostky nakrájené rybí maso a zprudka osmažte z obou stran.
  4. Zalijte vodou a přidejte kimchi a mořské řasy. Přiveďte k varu.
  5. Přidejte sójovou omáčku, rybí omáčku a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
  6. Hotovou polévku podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *