12. 6. 2024
Autor: Veronika Seidlová
Rajčatový tatar s mozzarellou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na rajčatový tatar s mozzarellou – rychlý a jednoduchý pokrm plný čerstvých chutí. Skvělá volba pro letní oběd nebo večeři! Sledujte náš krok za krokem návod a užijte si dokonalou kombinaci rajčat, mozzarelly a bylinek. Vaše chuťové buňky budou tleskat radostí!

Suroviny:

  • 500 g rajčat
  • 1 g mozzarelly
  • 1/2 červené cibule
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 1 lžička balsamikového octa
  • Čerstvá bazalka
  • Sůl a pepř podle chuti

Postup:

  1. Nastrouhejte rajčata na jemné kousky a vložte do mísy.
  2. Přidejte nakrájenou mozzarellu a cibuli.
  3. V menší misce smíchejte olivový olej, balsamikový ocet, sůl a pepř.
  4. Přelijte směsí rajčata, mozzarellu a cibuli a důkladně promíchejte.
  5. Nechejte tatar odležet alespoň 30 minut, aby chutě mohly krásně promísit.
  6. Před podáváním posypte nasekanou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *