11. 6. 2024
Autor: Eva Komárková
Italská rajčatová bruschetta s bazalkou.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte naše lahodné recept na italskou rajčatovou bruschettu s bazalkou. Tato klasická a jednoduchá pochoutka je skvělou volbou pro jakoukoli příležitost. Užijte si chutné kombinace rajčat, olivového oleje a čerstvé bazalky na křupavém italském chlebu. S naším receptem si okamžitě připravíte lahodný předkrm nebo lehkou večeři. Zároveň naplníte váš domov vůní svěžích bylinek a slunečných rajčat. Vyzkoušejte tento tradiční italský pokrm ještě dnes!

Suroviny

  • 4 plátky čerstvého italského chleba
  • 4 rajčata
  • 1 česneková stroužek
  • Čerstvá bazalka
  • Olivový olej
  • Sůl a pepř

Postup

  1. Na plátky chleba si nařežeme rajčata na drobné kostičky.
  2. Česnek oloupeme a rozetřeme na chleba.
  3. Nasekanou bazalku smícháme s rajčaty a osolíme a opepříme podle chuti.
  4. S připravenou směsí ozdobíme chleba.
  5. Před podáváním můžeme pokapat olivovým olejem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *