11. 6. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Kuřecí korma s jehněčím palak
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné indické jídlo Kuřecí korma s jehněčím palak plné exotických chutí a aromatických koření. Tento recept vám přinese chuťovou explozi a zaručeně potěší všechny milovníky pikantní kuchyně. Sledujte návod a připravte si skvělou exotickou večeři doma!

Suroviny

  • 500 g kuřecího masa
  • 400 g jehněčího masa
  • 2 cibule
  • 4 rajčata
  • 1 šálek jogurtu
  • 2 lžičky kurkumy
  • 2 lžičky mletého koriandru
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička mleté skořice
  • čerstvá petrželka
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Nejprve si připravíme marinádu z jogurtu, kurkumy, mletého koriandru, kmínu, skořice, soli a pepře. Maso nakrájíme na menší kousky a necháme ho odpočívat v marinádě minimálně 1 hodinu.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na pánvi spolu s nakrájenými rajčaty. Přidáme maso a dusíme do měkka.
  3. Přidáme nasekanou petrželku a chvíli povaříme. Dochutíme podle chuti.

Podáváme s rýží nebo indickým chlebem naan. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *