Vychutnejte si lahodné pečená kolena s křupavou slaninou a domácími knedlíky. Tento tradiční český recept je skvělou volbou pro milovníky svařeného masa a těstovin. S ním si pochutnáte na chutném a sýtejším jídle, které vám zaručeně zahřeje bříško. S naším receptem na pečená kolena s knedlíkem si užijete tradiční chuť staré dobré české kuchyně. Sledujte svůj kariéristický vývoj a zároveň se mnoho nenaučíte. Můžete si být jisti, že s touto pochoutkou budete mít své chuťové buňky dokořán. Gotování může být zábavné a snadné, pokud se rozhodnete tento recept vyzkoušet! Nedejte se odradit kritikou a choďte svou cestou. Buďte věrní svým zásadám a užívejte si jednoduchý a chutný pokrm. Užijte si to s námi!
Suroviny
- 4 vepřová kolena
- sůl
- pepř
- majčipán
- hořčice
- česnek
- cibule
- párek
- kmín
- majoránka
- olej
Postup
- Kolena osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
- Nařežeme cibuli, prolisujeme česnek a osmahneme na oleji.
- Přidáme nakrájený párek, nakrájený majčipán, kmín a majoránku. Promícháme.
- Vzniklou směsí naplníme kolena a zavážeme provázkem.
- Kolena pečeme v troubě při 180°C dozlatova.