6. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
zdroj: Recepty 24/7
Kuřecí steak s rukolou a parmazánem je lahodný a jednoduchý recept, který potěší všechny milovníky italské kuchyně. Naše výtečná kombinace šťavnatého kuřecího masa, pikantní rukoly a omámeného parmazánu vás jistě nadchne. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte si skvělou chuťovou harmonii na talíři!
Suroviny
- 4 kuřecí plátky
- 2 hrsti rukoly
- 100g parmazánu
- Sůl
- Pepř
- Olivový olej
Postup
- Na pánev si dejte trochu olivového oleje a rozehřejte.
- Kuřecí plátky osolte a opepřete z obou stran.
- Přidejte kuřecí plátky na rozehřátou pánev a smažte dozlatova z obou stran.
- V misce smíchejte rukolu s trochou olivového oleje, solí a pepřem.
- Na talíři si dejte kuřecí plátky a přidejte na ně smíchanou rukolu.
- Na ruko-kuřecí směs nastrouhejte parmazán.
- Podávejte hned, dokud je jídlo ještě teplé.