6. 6. 2024
Autor: Dana Novotná
Kuřecí steak s rukolou a parmazánem.
zdroj: Recepty 24/7

Kuřecí steak s rukolou a parmazánem je lahodný a jednoduchý recept,‌ který potěší všechny milovníky italské ⁢kuchyně. Naše výtečná kombinace šťavnatého kuřecího ⁣masa, pikantní rukoly ‍a omámeného parmazánu vás jistě⁣ nadchne. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte si skvělou chuťovou harmonii na talíři!

Suroviny

  • 4 kuřecí⁣ plátky
  • 2 hrsti rukoly
  • 100g parmazánu
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivový olej

Postup

  1. Na‍ pánev si dejte trochu olivového oleje a rozehřejte.
  2. Kuřecí plátky osolte a​ opepřete⁤ z obou stran.
  3. Přidejte kuřecí plátky na rozehřátou pánev a⁢ smažte dozlatova z obou stran.
  4. V misce smíchejte rukolu s trochou olivového oleje, solí a pepřem.
  5. Na talíři si dejte kuřecí plátky​ a přidejte na ně smíchanou rukolu.
  6. Na ruko-kuřecí směs nastrouhejte parmazán.
  7. Podávejte hned,⁣ dokud je jídlo ještě teplé.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *