31. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
Rajčatová bruschetta s bazalkou a olivovým olejem
zdroj: Recepty 24/7

Rajčatová bruschetta s bazalkou a olivovým olejem je osvěžující a chutná pochoutka, která vás okouzlí svou jednoduchostí a lahodnou kombinací chutí. Skvělá předkrm nebo lehká večeře, která potěší jak vaše chuťové buňky, tak i vaše zdraví. Vyzkoušejte tento recept a dopřejte si skvělý gastronomický zážitek plný italského půvabu.

Suroviny

  • 4 rajčata
  • 1 bageta
  • Čerstvá bazalka
  • Olivový olej
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl
  • Pepř

Postup

  1. 1. Nakrájejte rajčata na malé kousky a dejte je do misky.
  2. 2. Přidejte nastrouhaný česnek, nasekanou bazalku, olivový olej, sůl a pepř podle chuti. Dobře promíchejte.
  3. 3. Bagetu nakrájejte na plátky a lehce osušte v troubě nebo na pánvi.
  4. 4. Na každý plátek bagety nanesete směs s rajčaty.
  5. 5. Posypte bazalkou a ještě můžete zakápnout trochou olivového oleje.
  6. 6. Podávejte jako chutnou a jednoduchou bruschettu! Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *