29. 5. 2024
Autor: Michaela Srncová
Kořeněné jehněčí maso s rýží
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné kořeněné jehněčí maso s rýží, které okouzlí chuťové buňky každého gurmána. Tento recept kombinuje pikantní koření s jemným masem a aromatickou rýží, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Nechte se unést lahodností tohoto pokrmu a vyzkoušejte ho již dnes!

Suroviny

  • 400g jehněčího masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 paprika
  • 1 lžíce koření (paprika, koriandr, kurkuma)
  • 300g rýže
  • soľ, pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Na pánvi si osmahneme na oleji cibuli, česnek a papriku nakrájené na drobné kousky.
  2. Přidáme pokrájené jehněčí maso a necháme zatáhnout.
  3. Přidáme koření a dochutíme solí a pepřem.
  4. Ve vařící osolené vodě uvaříme rýži podle návodu na obalu.
  5. Po uvaření smícháme rýži s jehněčím masem a můžeme podávat.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *