29. 5. 2024
Autor: Michaela Srncová
Jooje kebab z máslaší.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte recept na lahodný jooje kebab s máslaší a překvapte své chuťové buňky! Kombinace kousků kuřecího masa marinovaného v kořeněné směsi a dochucené máslasou táhne za jazykem každého milovníka orientální kuchyně. Podávejte s rýží nebo chlebem a užijte si nezapomenutelnou chuťovou orgii.

Suroviny

  • 600g hovězího masa (např. hovězí roštěnka)
  • 1 cibule
  • 2 lžíce másla
  • Čerstvé bylinky podle chuti (např. petržel, koriandr)
  • Sůl a pepř
  • 1 lžička papriky

Postup

  1. Maso nakrájejte na menší kousky a dejte do misky.
  2. Cibuli nakrájejte na proužky a přidejte k masu.
  3. Přidejte na kostky nakrájené máslo a dochuťte solí, pepřem a paprikou.
  4. Přidejte nasekané čerstvé bylinky podle chuti.
  5. Vše důkladně promíchejte a nechte marinovat minimálně 1 hodinu v chladničce.
  6. Poté maso s cibulí a bylinkami přesuňte na jehlice na grilu a pečte dozlatova.
  7. Podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží a salátem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *