27. 5. 2024
Autor: Dana Novotná
Knedlo zelo vepřo knedlo zelo.
zdroj: Recepty 24/7

Knedlo zelo vepřo ‍knedlo zelo, tradiční české jídlo, které​ si‍ zamilují všichni milovníci klasické české kuchyně.⁢ Připravte⁢ si ⁣domácí přípravek knedlíků a ⁣vepřového masa se‌ zelím podle⁣ jednoduchého⁢ receptu a pochoutejte se lahodnou lahůdkou plnou chuti a tradice. Buďte jako profíci v kuchařském umění a uvařte‍ si ‍skvělý oběd nebo večeři ⁣pro svou rodinu a přátele. S tímto receptem nešlápnete ‌vedle! Zkuste ho hned.

Suroviny

  • 500 g vepřového masa
  • 1‌ kg zelí
  • 500⁤ g brambor
  • 2 ‍cibule
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • koprová nať
  • olej nebo sádlo

Postup

  1. Nejprve si obalíme nakrájené vepřové maso v mouce a opečeme na‌ pánvi.
  2. Přidáme na⁢ malé‍ kousky nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova.
  3. Přidáme na ​drobně nakrájené zelí ‌a smažíme do měkka.
  4. Přidáme na kostičky nakrájené brambory,⁤ zalijeme trochou⁢ vody a dusíme pod⁤ pokličkou, dokud se brambory neudusí.
  5. Přidáme na⁣ drobně nasekanou​ koprovou nať, osolíme a opepříme podle chuti.
  6. Knedlo ⁤zelo vepřo knedlo zelo ⁤je hotovo!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *