24. 5. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Causa rellena s nakládaným tuňákem.
zdroj: Recepty 24/7

Causa rellena s nakládaným tuňákem je peruánský pokrm plný chutí a lahodných kombinací, který neodolatelně láká svým exotickým aroma. Vychutnejte si křehkou bramborovou směs plněnou šťavnatým tuňákem a nechte se unést nezapomenutelnou chuťovou symfonií. Připravte si tento jedinečný pokrm a nadchněte své chuťové buňky!

Suroviny

  • 4 velké brambory
  • 1 limeta (šťáva)
  • 200g konzervovaného tuňáka
  • 1 červená cibule (nasekaná)
  • 1 červená paprika (nasekaná)
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička chilli omáčky
  • Soľ a čerstvě mletý pepř
  • Avokádo (na ozdobu)

Postup

  1. Oloupejte brambory a uvařte je ve vroucí osolené vodě, dokud nezměknou.
  2. Mezitím smíchejte nasekanou cibuli, papriku, tuňáka, majonézu, chilli omáčku, limetovou šťávu, sůl a pepř v mísě.
  3. Nechejte brambory vychladnout, poté je rozmačkejte do kaše a promíchejte s limetovou šťávou, solí a pepřem podle chuti.
  4. Vložte vrstvu bramborové kaše do sklenice, poté přidejte vrstvu směsi s tuňákem a opakujte postup, dokud nenaplníte celou sklenici.
  5. Uložte do lednice na chlad. Při servírování ozdobte plátky avokáda.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *