22. 5. 2024
Autor: Dana Novotná
Telecí roláda dle nových trendů
zdroj: Recepty 24/7

Telecí roláda dle nových ⁢trendů je skvělým ‍receptem pro všechny milovníky moderní‍ kuchyně. Tento jemný a ⁤lahodný pokrm vás⁤ okouzlí ‍svou chuťovou kombinací a inovativními ingrediencemi. Připravte si tuto chutnou telecí roládu a překvapte své blízké novými kulinářskými zážitky. S ⁣naším​ receptem ⁢se stanete ​hvězdou každého rodinného oběda nebo večeře. Zkuste‌ ho​ hned!​

Suroviny

  • 600 g telecího masa na ⁤roládu
  • 150⁣ g uzeného⁣ masa
  • 100 g ⁢slaniny
  • 1‌ cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce hořčice
  • sůl, pepř
  • olej⁢ na smažení

Postup

  1. Telecí maso⁤ nakrájejte na plátky a roztlučte.
  2. Uzené maso ​a slaninu⁢ nakrájejte na drobné kostičky.
  3. Cibuli a česnek ⁤nakrájejte ⁤na jemno.
  4. Na‍ pánvi osmahněte cibuli s česnekem, přidejte ​uzené maso a slaninu. ⁢Orestujte a⁣ nechte vychladnout.
  5. Maso osolte, opepřete, ‌potřete⁤ hořčicí. Nařaďte na maso uzenou směs.
  6. Srolujte do rolády a upevněte provázkem.
  7. Na ⁣pánvi rozpalte olej‍ a roládu ‍zprudka ‌osmažte ​ze všech stran.
  8. Přendejte do pekáče a dejte péct do předehřáté ⁤trouby na ⁤180°C asi 1,5 hodiny.
  9. Po upečení nechte chvíli odpočívat a podávejte podle chuti s přílohou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *