19. 5. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Hovězí kápra s rýží.
zdroj: Recepty 24/7

Hovězí kápra s rýží je lahodné tradiční české jídlo, které potěší každého milovníka masitých pokrmů. Jemně dochucené maso se krásně doplňuje s aromatickou rýží, výsledkem je lahodná kombinace chutí, která potěší vaše chuťové buňky. Vyzkoušejte tento recept a nechte se unést vůní a chutí domácí kuchyně.

Suroviny

  • 400g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 rajče
  • 1 lžíce oleje
  • sůl, pepř, paprika, kmín
  • 200g rýže

Postup

  1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli s česnekem.
  2. Přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme ho ze všech stran.
  3. Přidáme nakrájenou papriku a rajče a dusíme do měkka.
  4. Přidáme koření dle chuti.
  5. V hrnci uvaříme rýži dle návodu na obalu.
  6. Hovězí kápra servírujeme s rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *