4. 5. 2024
Autor: Dana Novotná
Pečený vepřový brzlík s šťouchanými bramborami
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na pečený vepřový brzlík s šťouchanými bramborami. ⁣Tento chutný pokrm připravíte snadno⁤ a rychle.⁤ Nechte se okouzlit ⁤domácími chutěmi ‍a překvapte své blízké skvělým jídlem. Sledujte náš postup a užijte si skvělou večeři plnou vynikajících‍ chutí.

Suroviny

  • 1 kg vepřového brzlíka
  • 1 kg brambor
  • 4 stroužky ‍česneku
  • 1 cibule
  • olej
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  1. Brzlík osolíme, opepříme a‍ pokapeme olejem. Dáme do pekáče ⁣a zapékáme v troubě na 180 stupňů cca 1,5 hodiny.
  2. Brambory ‌oloupeme, uvaříme ve slupce,⁢ scedíme a propasírujeme. Přidáme utřený česnek, nakrájenou cibuli, opepříme, osolíme a přisypeme kmín. Promícháme.
  3. Hotový brzlík nakrájíme na plátky a⁢ podáváme se ‍šťouchanými ⁤bramborami. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *