22. 4. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z lososa s avokádem.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na ceviche z lososa s avokádem! Tento svěží a exotický pokrm spojuje jemnou chuť lososa s krémovostí avokáda. Skvělá volba pro milovníky mořských dobrot. S námi si snadno připravíte tradiční peruánské jídlo, které potěší všechny vaše chuťové buňky. Zkuste náš recept ještě dnes!

Suroviny

  • 250g čerstvého lososa
  • 2 avokáda
  • 1 červená cibule
  • 1 jalapeño paprička
  • 1 limetka
  • Čerstvá koriandr
  • Sůl
  • Pepř

Postup

  1. Lososa nakrájejte na malé kousky a vložte do mísy.
  2. Oloupejte avokáda, zbavte ho pecky a nakrájejte na kousky.
  3. Na tenké plátky nakrájejte cibuli a jalapeño papričku (pokud nechcete pikantní, vyjměte semínka).
  4. Přidejte nakrájené avokádo, cibuli a jalapeño k rybě.
  5. Wash and chop the cilantro leaves and add them to the mixture.
  6. Limetku vymačkejte a šťávu přidejte do mísy.
  7. Osolte a opepřete podle chuti a důkladně promíchejte.
  8. Chladit v lednici minimálně 30 minut před podáváním.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *