13. 4. 2024
Autor: Dana Novotná
Hovězí na smetaně s karlovarským knedlíkem
zdroj: Recepty 24/7

⁣Hovězí na smetaně s karlovarským ⁤knedlíkem je tradiční⁢ české jídlo plné bohatých chutí a jemného ⁣tvarohového knedlíku. Recept je jednoduchý⁢ a rychlý, takže si ho můžete užít kdykoliv jako lahodnou ⁢domácí večeři. Podívejte se na náš krok za krokem průvodce, ⁣jak připravit toto chutné jídlo. Suroviny

  • 600g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 250ml smetany ke šlehání
  • sůl, pepř, majoránka
  • olej na smažení

Postup

  1. Na⁤ pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a za stálého‍ míchání opékáme, dokud maso nezezloutne.
  3. Přilijeme smetanu ke šlehání a necháme chvíli provařit.‍ Osolíme, opepříme a přidáme majoránku podle ‍chuti.
  4. Mezitím‌ si připravíme karlovarský knedlík podle receptu na⁤ obalu a ⁢necháme uvařit.
  5. Hovězí maso podáváme s‌ karlovarským knedlíkem. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *