4. 4. 2024
Autor: Petr Kolář
Tempura krevety s rýží.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na lahodné tempura krevety s rýží, který vás okouzlí svou křupavostí a lahodnou chuťou! Jednoduchá a rychlá příprava zaručí, že si tento pokrm zamilujete hned po prvním soustu. Vyzkoušejte ho ještě dnes a začněte objevovat nové lahůdky japonské kuchyně!

Suroviny

  • 200g neoloupaných krevet
  • 100g tempurové směsi
  • 1 šálek vařené rýže
  • 1 lžička sójové omáčky
  • olej na smažení

Postup

  1. Krevety očistěte a odstraněte jim střeva.
  2. Připravte tempurovou směs podle návodu na obalu.
  3. Ohřejte olej na smažení na pánvi.
  4. Krevety namočte do tempurové směsi a vložte do horkého oleje.
  5. Smažte krevety dozlatova a vyndejte je na papírovou utěrku, aby se zbavily přebytečného oleje.
  6. Rýži smíchejte s sójovou omáčkou.
  7. Smažené krevety podávejte s rýží. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *