3. 4. 2024
Autor: Eva Komárková
Ragu alla Bolognese bezvaječná těstovina
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte recept na tradiční Ragù alla Bolognese, který je bezvaječný? Vyzkoušejte tento lahodný recept, který je plný chutí a vůně. Dopřejte si tuto bohatou omáčku z mletého masa, rajčat a koření, která se skvěle hodí k bezvaječné těstovině. Jednoduchý recept, který potěší všechny gurmány!

Suroviny

  • 500g mletého masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 mrkev
  • 1 rajče
  • 400g krájených rajčat
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • sůl a pepř podle chuti
  • 400g bezvaječné těstoviny

Postup

  1. Na oleji osmahneme cibuli, česnek a nastrouhanou mrkev.
  2. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout.
  3. Přidáme nasekané rajče, krájená rajčata, rajčatový protlak a koření.
  4. Necháme dusit asi hodinu.
  5. Vodu svaříme a uvaříme těstovinu dle návodu.
  6. Podáváme ragu s uvařenou těstovinou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *